28. mai 2012

Mjukis er nam

En ekstra fridag i uka, og på en mandag atpåtil, er ikke noe Smrtin og jeg er særlig vant med. Dermed hadde vi ingen ringeste aning om hva vi skulle bruke dagen til.

Etter en liten frokost, delte vi lag ved at Smrtin surfa i sofaen og jeg styra på soverommet. Til tross for at det ikke var like varmt som resten av helga hadde vært, var været veldig fint så vi ble etterhvert dyttet ut av oss selv. På plass i Savannah hadde vi fortsatt ingen ringeste aning om hva vi skulle bruke henne til.

Resultatet ble radiobingo! Alle sangene på random, til venstre hvis det var mannlig vokalist, til høyre hvis det var kvinnelig vokalist, rett fra hvis det var instrumental eller vokalen begynte før instrumentene. Etter litt surring rundt på Majorcabin var vi på vei mot Sandvika. Noe mer retning trengte jeg ikke før forslaget om å teste mjukisen på Lierkroa var ute.


Som sagt så gjort, en med stivsjokolade og en med minimarengs.

Noe mer retning trengte heller ikke Smrtin før forslaget om å teste cheeseburgeren på Sita var ute. Selv om det var herlig godt ble vi enige om at dette var vår siste dyngemat før vi drar til England. Siste burger, siste kebab, siste frityrmat, siste dressingmat - i dyngekategorien.

Så gjenstår det å se om vi klarer å spare lommeboka og magen for dyngemat to måneder fram i tid. Jeg er spent.

Ingen kommentarer: