4. okt. 2012

Bussfolkhat

Har hatt et innlegg om bussplasshat før. Nå er det på tide med et innlegg om bussfolkhat.

Du dumme dumme businessmann, som står og suger på den hvite vattpinnen som om det skulle være kilden til livets ungdom (akk så feil kan man ta) rett før du går på en stappfull buss hvor du puster opp grå lungebiter på alle semisunne mennesker rundt deg.

Du dumme dumme kjerring som står så "elegant" i stygge støvletter på bussholdeplassen og damper deg inn i franske kjemikalier og kremer før du går på en stappfull buss hvor kjemikaliene og partiklene sprer seg til alle rundt så de lukter like mye sirkusdyr som du gjør.

Du dumme dumme gamle mann som snyter deg høylydt og sprutende på bussholdeplassen i et allerede grønt og klissete lommetørkle før du går på en stappfull buss uten å pakke bort bakteriesprederen og tørke deg godt nok rundt munnen og nesa til å være presentabel.

Du dumme dumme stressede pappa som tar med sønnen din på bussen og fjerter på vanlige kollektivregler om at opprinnelig reisende skal på bussen først etter å ha sluppet andre reisende av bussen, og heller dytter folk av for å stå og glise når dørene lukker seg foran dem.

Da har vi testet buss i røft regnet to år. Da er det på tide å sjekke kvaliteten på NSB sitt tilbud da...

Ingen kommentarer: